8. etape 99km.

Vejret: Skyet og lummert 20-25 grader.

Afgang fra Storfossen (Vidsel)

 Vi kom lidt forkert af hinanden fra start da vores gps’er viste forskelligt, dem skal man ikke altid stole på. Vores telefonforbindelse virkede ikke; men vi fandt heldigvis hinanden efter 30 km.

Selvom etapen i dag var kort var den sej. Der er som bekendt ingen bjerge i Sverige, men deres fjelde høje, jeg havde mange stigninger fra 0-400 m.o.h. Da jeg kom i mål var jeg brugt; men jeg har det fint her til aften. Glæder mig til spaophold,  massage og hviledag efter etapen i morgen.

Turen tog 5t/29min. Gennemsnitsfart inkl. pauser og gps-fejl 18km.

2 thoughts on “8. etape 99km.

  1. Hej Kurt,
    Har lige set dine billeder fra Nordkap – og læst lidt om dine etaper indtil nu. Det ser fantastisk ud – og jeg synes du er for sej !!!!!!! God tur videre og nyd din velfortjente spa imorgen på hviledagen …..I lille DK er vejret fantastisk, men det nærmer du sikkert også …. det er jo noget sjovere at køre i solskin end i regn …… Vi tager til England imorgen og oplever London.
    Nyd resten af turen og sommeren – Mange hilsner Ruth Kirkegaard…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *