15.etape 104 km.

Vejret: Sol og ca. 29 grader, let vind.

Det gik strygende de første 25 km. i dag, trods den strenge dag i går. Senere kørte jeg langs nogle store søer, hvorfra der kom en tropevarme strømmende imod mig i ca. 60 km., der var jeg ved at smelte.

fin stil i 35 graders varme

 Da gps’en ikke viste den korteste vej, kørte jeg efter en vej google havde foreslået, den endte desværre med, at jeg måtte køre 28 km. på grusvej. 5 km. før mål, blev jeg overmandet af lyn, torden og regn, så  jeg nåede frem driv våd.

selv i regn og torden kom dansken frem

Her til aften måtte vi køre 25 km. for at finde et ordentligt sted at spise, da  Anne tager hjem i morgen.  Der virkelig langt mellem både indkøb, benzintanke og specielt, restauranter.

Turen tog 6 t/9 min gennemsnitsfart inkl pauser 17 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.