17. etape 161 km.

vejret: først sol 20-29 grader senere skyet, lidt modvind.

Det blev en lang arbejdsdag, turens længste etape, og jeg fik prøvet det hele idag.

Kunne først ikke komme ud af Falun af de veje gps’en viste, da jeg ikke måtte køre på cykel på de store veje, fandt så cykelstier at køre på, men det var så en omvej før jeg kom ud på amtsvej(50) som jeg skulle følge et langt stykke i dag, fik også lige lov til at køre 5 kilometer på en grusvej, endelig var der jo fjeldene og lastbilerne der næsten strejfer min venstre arm, nå ja! så lige modvind.

Turen blev heldigvis lidt kortere end gps’en viste i morges (183 km) kørte efter kort så det blev de 161 km. men det var også langt nok i den varme, heldigvis blev det til sidst skyet, og gode veje så de sidste 40 kilometer kom der gang i cyklen. Der lå en sort sky fremme, nåede da også lige frem før det styrtede ned.

Har fået en dejlig stuga med 4 senge så nu kan jeg rigtig hvile mig i 2 dage før sidste hug.

en træt cykelrytter si'r godnat

Turen tog 10t/22min. gennemsnitfart inkl. pauser 15,5 km/t

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.